Railsysteem Compact (bijproducten)

Dit railsysteem compact is ideaal voor het luchtdicht afdekken van bijproducten. Het volledig elektrisch aangedreven Agridek Railsysteem rijdt over de muur en is middels een draadloze afstandsbediening te besturen. De combinatie met een nieuw ontworpen afdekkleed geeft de mogelijkheid om “kleinere” sleufsilo’s met bijproducten af te dekken. Het concept is geschikt gemaakt voor een hoge bedienings-frequentie en silo’s met een achterwand. Zo kunt u nu grote hoeveelheden bijproducten inkopen en deze gemakkelijk afdekken en voeren. Een bijkomend voordeel is dat de sapwater-afvoer nu in één keer goed georganiseerd kan worden.

Hoe werkt het?

Het Agridek Railsysteem Compact rijdt over de silowand. Door de aanbouwdelen aan het frame kan de machine simpel opgetild worden en naar een andere silo worden verplaatst. Voor het afdekken van bijproducten is een nieuw afdekkleed ontwikkeld. Tijdens de ontwikkeling is rekening gehouden met frequent op- en afrollen van het kleed, waardoor het afdekken van de bijproducten nog makkelijker is. De machine is te bedienen via een afstandsbediening, en dus vanuit de trekker of vanaf de voorkant van de silo te besturen.

Ideaal voor bijproducten
Speciaal ontworpen om "kleinere" sleufsilo's met bijproducten luchtdicht af te dekken.
Ruimtebesparing
Het systeem rijdt over de silowand, waardoor geen ruimte tussen de silo's nodig is.
1 systeem voor meerdere silo's
De machine kan makkelijk opgetild worden en naar een andere silo worden verplaatst.
Makkelijk te bedienen
Makkelijk te bedienen met een afstandsbediening. Geen onnodige functies, het systeem doet wat het moet doen.
Altijd en overal te gebruiken
Er is geen krachtstroom nodig. Ook in de wintermaanden te gebruiken.

Meer info?

Klik op onderstaande button om vrijblijvend meer informatie
op te vragen of direct contact met ons op te nemen.

Klik hier

Product specificaties

Door de motoren die geïntegreerd zijn in het frame is er een directe overbrenging mogelijk naar de aandrijving van de haspel en aandrijfwielen. De rijrichting wordt verzorgd door één motor. De machine kan zowel volledig elektrisch als hydraulisch uitgevoerd worden. De motoren kunnen zowel in 230V als 380V worden uitgevoerd. Te gebruiken voor bijproductensilo’s tot maximaal 10 meter breed, 45 meter lang en 2,5 meter hoog.

Meer informatie?
Download de brochure!

Image

Vraag vrijblijvend meer informatie op

Of bel direct 0513332350

Of bel direct 0513332350