Oplossingen

Afdekoplossingen van Agridek, voor iedere afdekvraag is een systeem voor handen. Snel geleverd, snel resultaat.

Agridek afdekkleed

Het Agridek afdekkleed is gemaakt van zeer sterk en herbruikbaar PVC doek. Het bevat slurven die in de zomer kunnen worden gevuld met sloot- of grondwater en in de winter met pekelwater. Het pekelwater wordt in de speciale pekelwaterzakken opgeslagen of in ondergrondse putten.

Door de gevulde slurven weet u zeker dat uw Lasagnekuil goed lucht- en waterdicht wordt afgesloten voor iedere weersgesteldheid.

 

Portaalsystemen

Het portaalsysteem van Agridek kent in principe 2 basis uitvoeringen. Een systeem met vaste wielen en een systeem met zwenkwielen. Uit veiligheid en technische redenen rijden beide systemen naast de sleufsilo. De systemen kunnen worden uitgevoerd met eigen hydrauliek, of er wordt gebruik gemaakt van de hydrauliek van het bestaande machinepark.

Haspelsystemen

Wanneer u direct aan de slag wilt met het maken van Lasagnekuil, dan is het haspelsysteem een uitkomst. Hiermee kunt u met conventioneel landbouwplastic en uw bestaande silos snel en doeltreffend Lasagnekuil maken. Het hydraulisch aangedreven systeem werkt in combinatie met een trekker, verreiker of shovel en is snel en eenvoudig af te koppelen.

Lasagnekuil vraagt om flexibiliteit en snelheid en met het haspelsysteem is dit mogelijk inclusief de gewenste arbeidsbesparing. Overigens mag het haspelsysteem over de weg worden vervoerd.

Haspelsysteem XL

Bij grote rijkuilen en sleufsilo’s raden wij het haspelsysteem XL aan. De werking is hetzelfde als de normale uitvoering. De XL wordt op maat gemaakt met een formaat van 5 tot 10 meter.

 

 

 

Afdekslangen

Met de Agridek afdekslangen bent u eindelijk verlost van autobanden, zandzakken en spanbanden maar ook van zwaar fysieke arbeid. De afdekslangen van Agridek zijn in vrijwel iedere gewenste lengte te verkrijgen en worden gevuld door middel van een pomp of door gebruik te maken van heveling. De afdekslangen zijn verkrijgbaar in de doorsnedes van 19 cm, 23 cm en 28 cm.

Gewicht per strekkende meter:
• ø 19 cm = 28 kg/m
• ø 23 cm = 41kg/m
• ø 28 cm = 61 kg/m