Agridek oplossingen


Kuil Afdekkleed Agridek

Agridek afdekkleed


Op zoek naar hoogwaardige afdekkleden voor uw kuilbult? Het Agridek kuil afdekkleed is gemaakt van zeer sterk en herbruikbaar PVC doek. Het bevat slurven die in de zomer kunnen worden gevuld met sloot- of grondwater en in de winter met pekelwater. Door deze gevulde slurven weet u zeker dat uw kuil goed lucht- en waterdicht wordt afgesloten in ieder seizoen. Meer weten over de Agridek kuilkleden, lees dan verder.

Meer informatie
Image

Agridek Portaalsysteem


Hoogwaardig ruwvoer maken met zo weinig mogelijk inspanning, dat is mogelijk met het portaalsysteem van Agridek. Naast alle voordelen voor het vee en de productie biedt het systeem ook nog eens arbeidsverlichting voor de veehouder. Eén persoon kan de kuil openen en sluiten en het gehele proces van volledig openen en sluiten duurt in totaal 60 minuten. Meer weten? Lees dan verder.

Meer informatie
Image

Haspelsystemen


Wilt u direct aan de slag met het maken van lasagnekuil? Dan is het Agridek haspelsysteem een uitkomst. Hiermee kunt u met conventioneel landbouwplastic en uw bestaande silo’s snel en doeltreffend lasagnekuil maken. Met het haspelsysteem kunt u namelijk snel de kuil blootleggen en weer afdekken en biedt daarmee de flexibiliteit en snelheid die lasagnekuilen mogelijk maken. Daarnaast levert het een flinke arbeidsbesparing op! Meer weten, lees dan verder.

Meer informatie
Afdekslangen Agridek

Afdekslangen


Met de Agridek afdekslangen bent u eindelijk verlost van autobanden, zandzakken en spanbanden maar ook van zware fysieke arbeid. De afdekslangen van Agridek zijn in vrijwel iedere gewenste lengte verkrijgbaar en worden gevuld door middel van een pomp of door gebruik te maken van heveling. Wilt u gemakkelijk en snel de kuil tussentijds afdekken zonder de zware arbeid van het zandslurven verslepen? Kijk dan snel verder!

Meer informatie
Agridek Snijvlakslang

Snijvlakslang


Ontdek onze nieuwste innovatie: de Agridek Snijvlakslang! De snijvlakslang wordt dwars over het snijvlak gelegd, waarna deze wordt gevuld met pekelwater. Door de constante druk die hiermee wordt toegepast, heeft broei geen kans. Nu met gratis installatie op locatie!

Meer informatie
Image

Snijvlakgordijnen


Bij veel gras- en maiskuilen ligt het snijvlak, zolang ervan gevoerd wordt, open en bloot in de zon, regen en wind. Ook als de voersnelheid hoog genoeg is, gaat de kwaliteit van het ruwvoer in het snijvlak achteruit. Om dat te voorkomen levert Agridek 4 verschillende snijvlak afdeksystemen voor de bestaande en/of nieuwe sleufsilo’s.

Meer informatie
Railsysteem Agridek

Railsysteem


Het railsysteem van Agridek met wisselbare rol maakt het mogelijk om 2 silo's met maar één tussenwand af te dekken. Het systeem is daarom erg geschikt voor bestaande silo's en levert enorm veel ruimte besparing op. Het railsysteem rijdt op de muur en is te bedienen met een afstandsbediening. Meer weten over dit unieke railsysteem? Lees verder.

Meer informatie
Duosysteem Agridek

Duo-Portaalsysteem


De nieuwste innovatie op het gebied van portaalsystemen: het Agridek Duosysteem met losse oprolbok! Het duosysteem bestaat uit een portaalsysteem en één of meerdere losse oprolbokken. De relatief goedkope en robuuste oprolbok kan gebruikt worden op de voersilo’s terwijl tegelijkertijd met het Agridek portaalsysteem de andere sleufsilo’s (bij inkuilen) geopend kunnen worden. Meer weten? Lees dan verder.

Meer informatie
Railsysteem Compact Agridek

Railsysteem Compact (bijproducten)


Het Agridek Railsysteem Compact is ideaal voor het afdekken van kleinere silo's voor bijproducten. Het systeem werkt met een vaste rol en is makkelijk op te pakken met een sjovel of verreiker. Op deze manier kun je na het lossen, deze bijproducten snel en makkelijk afdekken.

Meer informatie
Image

Kuilwals / verdichtingswals


Naast goed en snel afdekken en voldoende voersnelheid, is de hardheid van uw ingereden ruwvoer erg belangrijk om broei te voorkomen. Bij goed aangereden ruwvoer, kan de zuurstof minder ver in het snijvlak intreden en wordt de kans op broei geminimaliseerd. Met de Agridek kuilverdichtingswals bent u in staat het ruwvoer maximaal aan te rijden.

Meer informatie