Onze werkwijze

Aan het zelf produceren van lasagnekuil zijn een aantal randvoorwaarden gekoppeld. Het formaat van de sleufsilo is een zeer duidelijk aspect, maar ook de ligging ervan, de grootte van de veestapel nu en in de toekomst en het eventueel beweiden van het vee spelen een rol. Daarnaast is geen enkele veehouder gelijk. Of u nu 80 of 600 koeien melkt, een fanatieke weider bent of uw vee liever binnen houdt. Er is altijd een afdeksysteem dat aansluit op uw wensen.

Wij komen altijd eerst persoonlijk bij u langs om de bedrijfssituatie en de wensen te bespreken. Rekening houdend met uw bedrijfsvoering, de huidige ruwvoer opslag en uw toekomstplannen, adviseert Agridek u graag over de verschillende oplossingen. Hierbij mag u uitgaan van een innovatieve en scherp advies en krijgt u inzicht in de benodigde ruwvoeropslag, silo afmetingen, pers sap afvoer en de afdekoplossingen om de perfecte lasagnekuil mogelijk te maken. Afhankelijk van uw interesses, bezoeken we vervolgens een aantal vergelijkbare referentie adressen en kunt u persoonlijk met andere veehouders de ervaringen bespreken.

Onze adviezen beperken zich niet alleen tot het afdeksysteem, het complete systeem inclusief sleufsilo en alle voorwaarden die daarbij horen, worden door de adviseurs van Agridek voor u vormgegeven en inzichtelijk gemaakt.

Wanneer alles optimaal is uitgedacht en uitgewerkt, wordt er samen met u een plan opgesteld om Agridek Lasagnekuil te gaan maken. De eerste keren zult u begeleiding krijgen om de beste kuil te maken die mogelijk is. Daarna kunt u vrij eenvoudig zelfstandig gaan inkuilen.

Lees meer over onze afdekoplossingen