Over ons

“Al doende leert men” zeggen ze wel eens. Na ongeveer 15 jaar ervaring kun je wel zeggen dat Hotze en Jan bosch enorm veel ervaring hebben opgedaan op het gebied van het maken van lasagnekuil en alles wat daarbij komt kijken.

Agridek is inmiddels de koploper op het gebied van lasagnekuilen, ruwvoer optimalisatie en afdekproducten. Wat begon met een wens vanuit het eigen veebedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een zelfstandige onderneming met talloze producten en gigantisch veel kennis in ruwvoeropslag en afdekoplossingen. Denkend vanuit de veehouder worden er ieder jaar verbeteringen aan de systemen doorgevoerd en komen er nog altijd nieuwe producten uit de koker van Agridek. Inmiddels zijn er tientallen nieuwe Agridek lasagnekuilen opgeleverd en op basis van ervaringen uit de praktijk, honderden bestaande afdekmethodes verbetert.

Een belangrijk verschil met veel andere leveranciers binnen onze sector is dat wij niet alleen een product leveren, maar een totaalconcept waarmee u veel meer uit uw ruwvoer kunt halen. Tegenwoordig speelt Hotze Bosch een zeer grote adviserende rol voor iedereen die lasagnekuil wil gaan produceren en is Jan Bosch de persoon die het bedrijf Agridek runt. Iedereen binnen Agridek heeft veel ervaring binnen de agrarische sector, het zijn mannen van de praktijk. Praktische oplossingen en korte lijnen, dat is hoe wij werken.

Meer weten? Lees meer via onderstaande knoppen of neem contact met ons op.