Afdekslangen

Kwalitatief goed ruwvoer is een must voor een hoge melkproductie en een verbetering van de winstmarge. Agridek is van mening dat kwalitatief goede, constante en betaalbare ruwvoer te bereiken is door gebruik te maken van het zogenoemde “lasagnekuil”. Het maken van een lasagnekuil is erg arbeidsintensief. Het slepen met zandzakken en autobanden is zwaar en tijdrovend en hebben minimaal gewicht voor een goede afsluiting van de onderliggende kuil. Agridek biedt nu een oplossing in de vorm van “Agridek Afdekslangen” om het kuil afdekproces te versnellen en te verbeteren. De afdekslangen zijn verkrijgbaar in de doorsnedes van 19 cm, 23 cm en 28 cm.
Hoe werkt het?
Na het inkuilen wordt het landbouwplastic en eventueel windkleden over de kuil gelegd. Daarna legt u de slang in de lengte over de kuilbult, sluit de waterpomp aan en vult deze met water. De afdekslangen zijn symmetrisch, waardoor de afdekslang door-gekoppeld of afgesloten kan worden met een eindkap. Op de andere kant komt de koppeling set met schuifafsluiter.

Gemakkelijk in gebruik
De slangen zijn symmetrisch en kunnen afgesloten worden met een eindkap.
Hoge kwaliteit
De slangen zijn gemaakt van Kiwa kwaliteit pvc doek.
Met afsluitklemmen
De afdekslangen worden geleverd met RVS uitgevoerde afsluitklemmen en daarmee ook geschikt voor het halverwege afsluiten van de slangen.
Diverse doorsnedes
Verkrijgbaar in doorsnedes van 19 cm, 23 cm en 28 cm

Afbeeldingen


Meer info?
Klik op onderstaande button om vrijblijvend meer informatie
op te vragen of direct contact met ons op te nemen.

Klik hier
Product specificaties

Wat de Agridek afdekslangen onderscheidt van andere aanbieders is dat de slangen, ondanks de grote inhoud van 41 l/m, toch heel handzaam zijn. Daarnaast loopt de slang heel snel leeg en zijn ze goed te ontluchten door het slimme ontwerp van de koppelingsets. De afdekslangen worden uitgevoerd in 1100gr PVC doek UV bestendig en eventuele schade is makkelijk te repareren met lijm of hete lucht las.

Product uitvoeringen
De slangen eindigen tweezijdig in een conische punt, waar rechtstreeks de kamlok tule koppeling op geklemd wordt. De slangen worden geleverd met afsluitklemmen, waardoor ze ook halverwege afgesloten kunnen worden.

ø 19 cm = 28 kg/m
ø 23 cm = 41kg/m
ø 28 cm = 61 kg/m

Vraag vrijblijvend meer informatie op

Of bel direct +31613455014

Of bel direct +31613455014