Duo-Portaalsysteem

Om het laagsgewijs inkuilen mogelijk te maken (lasagnekuil) en zoveel mogelijk uit het ruwvoer te halen, is Agridek altijd bezig met het ontwikkelen van innovatieve afdekmethodes. Naast de bestaande portaalsystemen presenteren we nu ook het "Duosysteem met losse oprolbok". De Agridek oprolbok is een roterende buis op 2 stabiele A-frames die op de grond steunen. De relatief goedkope en robuuste oprolbok kan gebruikt worden op de voersilo’s terwijl tegelijkertijd met het Agridek portaalsysteem de andere sleufsilo’s (bij inkuilen) geopend kunnen worden.

Hoe werkt het?

Het portaalsysteem kan van zowel de boven- als de onderkant gekoppeld worden aan de oprolbok en deze enkele centimeters optillen. Vervolgens kan de oprolbok overal naartoe verplaatst worden. Door het overzichtelijke plateau van het portaalsysteem is het systeem veilig te bedienen. Door de eigen oprolmotoren hoeft u niet méér ruwvoer bloot te leggen dan nodig is (ook niet als het portaalsysteem tijdens het inkuilmoment elders gebruikt wordt).

Kostenbesparend
Eén Agridek portaalsysteem is voldoende voor meerdere sleufsilo’s en er is geen landbouwfolie meer nodig.
Kwaliteit
Het kleed hoeft niet meer onnodig ver open. Dit draagt bij aan de kwaliteit behoud van het snijvlak..
Veilig
De A-frames hoeven slechts enkele centimeters opgetild te worden en kunnen altijd op stabiele grond neergezet worden.
Makkelijk in gebruik
Aan- en afkoppelen gebeurt veilig vanaf het overzichtelijke bedieningsplateau en door de 90 graden draaiende wielen van het portaalsysteem eenvoudig aan de kant te zetten.

Afbeeldingen


Meer info?

Klik op onderstaande button om vrijblijvend meer informatie
op te vragen of direct contact met ons op te nemen.

Klik hier

Product specificaties

De roterende beweging van de oprolbok wordt gegenereerd door eigen hydrauliekmotoren en wordt aangedreven door het portaalsysteem of een losse trekker. In ruststand functioneren deze motoren als rem, waardoor afrollen door het kleedgewicht, wind of regenwater niet mogelijk is.

Meer informatie?
Download de brochure!

Download
Image

Vraag vrijblijvend meer informatie op

Of bel direct 0513332350

Of bel direct 0513332350