Het 100e portaal systeem is geplaatst!

Het 100ste portaalsysteem is geplaatst!


Met trots presenteren wij hierbij de oplevering van het 100ste portaalsysteem. In 1999 bedacht Hotze Bosch het eerste lasagnekuil voerconcept met het eerste permanente afdeksysteem in de markt. Na het ontstaan van Agridek in 2014 richt Jan Bosch zich volledig op het optimaliseren van ruwvoer. Door volledige lasagnekuilen van alle snedes i.c.m. het robuuste Agridek afdeksysteem wordt de veestapel getrakteerd op een constant en evenwichtig ruwvoer. Naast de voer-technische voordelen, zijn er ook grote besparingen in fysieke arbeid en milieu. Autobanden en landbouwplastic zijn hierdoor verleden tijd.

Het succes van Agridek zit in het totaalconcept. Door een mooi en toegewijd team met ruime agrarische kennis, veel ervaring, innovatie en uitgebreide adviezen, heeft Agridek sinds 2014, al 100 portaalsystemen succesvol mogen leveren. Het innovatieve systeem heeft een grote verandering in de sector teweeg gebracht en zal de komende jaren tot de standaard in de sector behoren.


Sinds onze oprichting


Ruim
0 duizend kilo
landbouwplastic bespaard
Al
0 miljoen kilo
droge stof opgeslagen
Inmiddels
0 miljoen liter
melk geproduceerd met Agridek lasagnekuil
Gemiddeld per jaar per klant
0
bespaard aan landbouwplastic

Wat onze klanten zeggen

Joustra, Buitenpost – 2018
“Je koopt een systeem niet alleen voor het afdekken, het is ook de lasagnekuil die mij erg aanspreekt. Zo past een 5e snede goed bij een 1e snede omdat je alles mooi over elkaar inkuilt. Hierdoor krijg je een goed rantsoen en heb je het hele jaar rond een goede kuil.”
Witteveen, Rien - 2019
“Het voordeel dat je niet al het gras in het land opspaart om tot een grote hoeveelheid komt om te kuilen. Nu pak je het ook wel eens op een geschiktere lengte, iets eerder zo kun je in theorie de kwaliteit van je ruwvoer iets sturen.”
Sloots, Annen - 2021
“De eiwitbenutting is door de lasagnekuil zoveel beter geworden dat wij een halve kilo per melkkoe per dag aan soja kunnen besparen.”
Bakker, Engelum – 2021
“Wij hebben 1.5 tot 2 kg drogestof opname extra per dag, per melkkoe. Door een betere conservering en meer smakelijkheid. [...] Door een betere conservering en meer smakelijkheid, hebben we met de Agridek Lasagnekuil, een hogere ruwvoeropname van 1.5 tot 2 Kg/Ds per Melkkoe/Dag.”

Vraag vrijblijvend meer informatie op

Of bel direct 0513332350

Of bel direct 0513332350