Ons team

Binnen Agridek zijn we ons bewust van het feit dat geen enkele veehouderij hetzelfde is, maar we geloven dat er altijd een afdeksysteem is dat aansluit op uw wensen. Wij komen daarom altijd eerst persoonlijk bij u langs om de bedrijfssituatie en de wensen te bespreken. Rekening houdend met uw bedrijfsvoering, de huidige ruwvoer opslag en uw toekomstplannen, adviseert Agridek u graag over de verschillende oplossingen.

Onze adviseurs hebben allemaal een Agrarische en/of technische achtergrond en begrijpen het nut van goed ruwvoer. Graag komen ze bij u langs om hun ervaringen met u te delen en u te voorzien van persoonlijke adviezen, passend bij uw bedrijf.

Jan Sake Bosch - Agridek

Jan Sake Bosch

Directeur

nl de en

Jan Bosch is de zoon van Hotze Bosch en heeft naast zijn agrarische herkomst ook een technische en bedrijfskundige achtergrond. Alle systemen die zich in het arsenaal van Agridek bevinden zijn mede door hem bedacht en ontworpen. Naast zijn werkzaamheden als engineer runt Jan Bosch het bedrijf Agridek. Hij is het vaste aanspreekpunt en zorgt ervoor dat alles letterlijk en figuurlijk op rolletjes loopt.

Hotze Bosch - Agridek

Hotze Bosch

Verkoop adviseur
Noord-Nederland

nl

Hotze Bosch is de grondlegger van de systemen van Agridek. Vanuit zijn eigen behoefte als veehouder zocht hij naar de ultieme oplossingen om zijn ruwvoerbenutting en resultaat te verhogen. Deze gedachten zijn in ieder product van Agridek terug te vinden. Door zijn kennis, ervaring en boerenverstand is hij in staat om u een degelijk totaaladvies te geven.

Image

Klaas Damstra

Verkoopadviseur Midden en zuid Nederland, België, Duitsland en Denemarken.

nl de en

Klaas heeft hart voor de agrarische sector en is graag onderweg. Als melkveehouder was hij altijd al bezig met nieuwe ontwikkelingen. Hij is 2x proefboerderij van een nieuwe melkrobot geweest en weet dus uit ervaring wat er voor nodig is om grote veranderingen door te voeren. Door zijn prettige omgang en agrarische kennis, is hij de perfecte sparringpartner en hij begrijpt snel waar u mee zit.

Ane Jon Jukema - Agridek

Ane Jon Jukema

Ane Jon is de vrolijke fluiter van de club. Hij is opgegroeid in het mechanisatie bedrijf van zijn vader en al weer een hele tijd werkzaam binnen Agridek. Ane Jon zorgt ervoor dat de producten voor-gemonteerd worden, ingepakt worden en hij verzorgt de levering van klein transport. Hij kent de sector en weet wat er leeft.

 Jelle Spoelstra - Agridek

Jelle Spoelstra

Jelle is ook altijd goed gezind. Door zijn leergierige instelling pakt hij alles aan. Samen met Ane Jon zorgt hij ervoor dat alle voor-montage gedaan wordt, de producten verpakt worden en alle goederen snel de deur uit kunnen.

Watte Abma - Agridek

Watte Abma

Watte werk een aantal dagen in de week bij Agridek. Hij is de vaste reparateur van Agridek en verzorgt al jaren het grondwerk op de grote projecten. Vaste werktijden zijn er niet, het werk is klaar voor het einde van de dag. Deze harde werker heeft naast zijn taken bij Agridek, zijn eigen bedrijf in nieuwe en gebruikte mestopslag. Reparatie, schoonmaken en keuringen. We raden hem zeker aan. Onder de naam Abkoo kunt u meer van hem te weten komen.