Agridek Portaalsysteem

Bent u op zoek naar een oplossing om de kwaliteit van uw ruwvoer te verbeteren, is het tijd voor een nieuwe silo of bent u op zoek naar arbeidsverlichting? Dan is het portaalsysteem misschien wel de oplossing. Met het portaal systeem van Agridek is het mogelijk om hoogwaardig ruwvoer te maken met zo weinig mogelijk inspanning. Geen veehouder is gelijk, evenmin het melkveebedrijf. Toch zijn de oplossingen van Agridek op ieder bedrijf toepasbaar. Onze adviseurs kunnen voor u in kaart brengen welke oplossing het beste bij u past.
Hoe werkt het?
Met het portaalsysteem dekt 1 persoon de volledige lasagnekuil binnen 30 minuten af. Dit gebeurt door middel van een portaal systeem welke bestaat uit een zelfrijdende bok met een aangedreven rol waaraan het afdekkleed bevestigd is. Het gehele machine rijdt veilig langs de sleufsilo. Al rijdend wordt het kleed op- of afgerold.

Geen broei
Door berekende voersnelheid.
Snel op- en afrollen
1 persoon kan de volledige silo in 30 minuten afdekken.
Kostenbesparend
Geen landbouwfolie meer nodig.
Keuzemogelijkheid
Beschikbaar met vaste wielen of zwenkwielen.
Gemakkelijk te implementeren
Uit te voeren met eigen hydrauliek of aan te sluiten op bestaande hydrauliek
Meer info?
Klik op onderstaande button om vrijblijvend meer informatie
op te vragen of direct contact met ons op te nemen.

Klik hier
Product specificaties

Het portaalsysteem van Agridek kent in principe 2 basis uitvoeringen. Een systeem met vaste wielen en een systeem met zwenkwielen. Uit veiligheid en technische redenen rijden beide systemen naast de sleufsilo. De systemen kunnen worden uitgevoerd met eigen hydrauliek, of er wordt gebruik gemaakt van de hydrauliek van het bestaande machinepark. Wilt u meer weten over de ‘Agridek Lasagnekuil’en de verschillende afdekoplossingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag over de inhoud van uw ruwvoeropslag, uw sleufsilo afmetingen en de afdekmethodes voor uw bestaande of toekomstige situatie.


Download Brochure

Vraag vrijblijvend meer informatie op

Of bel direct 0513332350

Of bel direct 0513332350


Bekijk ook de andere oplossingen van Agridek

Kuil Afdekkleed Agridek
Agridek afdekkleed

Meer informatie
Image
Haspelsystemen

Meer informatie
Duosysteem Agridek
Duo-Portaalsysteem

Meer informatie