Railsysteem

Het railsysteem is, doordat deze in breedte verstelbaar is met een wisselbare rol, op meerdere silo’s te gebruiken. Omdat het systeem over de silowand rijdt kan er 1 muur voor 2 silo’s gebruikt worden en zo kun je dus enorm besparen op kosten en ruimte. Het railsysteem is vooral handig om in te zetten bij lange & smalle silo's en zowel te gebruiken voor nieuwe als bestaande silo's. De rollen worden op maat gemaakt en zijn geschikt voor silo's tussen de 6 en 12 meter breed.
Hoe werkt het?
Met het railsysteem kun je makkelijk verschillende silo's afdekken en kun je tegelijk voeren en inkuilen. De machine is verstelbaar in breedte en hoogte en rijdt over de wand. Hierdoor kun je "loze ruimte" tussen de silo's voorkomen en daarmee ontzettend veel vierkante meters besparen. Het is makkelijk verplaatsbaar met shovel of verreiker en werkt volledig elektrisch op accu. Tot slot is het railsysteem makkelijk en draadloos te bedienen met een afstandsbediening.

Enorme ruimtebesparing
Door de afgelegde rol op de silowand en het passeren op de tussenwand, kan er 1 muur voor 2 silo’s worden gebruikt.
Wisselbare rollen
Verstelbaar in breedte en hoogte en daarom geschikt voor silo's van diverse afmetingen.
Volledig elektrisch
Volledig elektrisch op accu (oplaadbaar 230v of zonnepanelen).
Makkelijk in gebruik
Het systeem is op afstand te bedienen met een afstandsbediening en makkelijk in gebruik.

Afbeeldingen


Meer info?
Klik op onderstaande button om vrijblijvend meer informatie
op te vragen of direct contact met ons op te nemen.

Klik hier
Product specificaties

Het systeem is in de hoogte verstelbaar tot 2 meter boven de silowand en in de breedte verstelbaar van 6 tot 12 meter en kan daarom werken met verschillende kleden. Doordat de rollen makkelijk gewisseld kunnen worden en het systeem kan passeren op 1 tussenwand biedt dit systeem veel flexibiliteit en draagt bij aan kosten- en ruimtebesparing.


Download Brochure

Vraag vrijblijvend meer informatie op

Of bel direct 0513332350

Of bel direct 0513332350