Referenties

In de loop der jaren heeft Agridek veel agrariërs door heel Nederland en daarbuiten mogen helpen. We hielpen boeren met het verbeteren van hun ruwvoer d.m.v. het door ons ontworpen portaalsysteem, maar ook met het verbeteren van hun werkprocessen dankzij onze andere afdek oplossingen. Op deze pagina vindt u uitgelichte klantverhalen en een kaart met onze referenties. Klik in de kaart op een markeerpunt om meer informatie over de referentie te bekijken.

Ruim
0 duizend kilo
landbouwplastic bespaard

Al
0 miljoen kilo
droge stof opgeslagen

Inmiddels
0 miljoen liter
melk geproduceerd met Agridek lasagnekuil

Gemiddeld per jaar per klant
0 €
bespaard aan landbouwplastic
Legenda

Portaalsysteem

Haspelsysteem

Haspelsysteem XL & Overig

Afdekslang

Wat onze klanten zeggen


Image
Geitenmelkerij Trix – De Wilp
In de gangbare situatie hadden we niet zoveel kuilbalen nodig, met zo’n 1000 per jaar konden we ons goed redden. Maar in deze biologische situatie is dat 2000 tot 2500. Toen zijn we goed na gaan denken over onze voerstrategieën en de opslag van het ruwvoer.

Verder lezen
Bakker
Melkveebedrijf Bakker – Engelum
Het automatisch afdekken van silo’s had mijn interesse al een jaar of 5/6. De reden daarvoor is dat het afdekken van de gras/mais kuilen één van de laatste werkzaamheden op ons bedrijf die fysiek echt zwaar zijn.  

Verder lezen
Image
Melkveebedrijf Kalma – Jellum
We hebben dit jaar een nieuwe sleufsilo met afdeksysteem in gebruik genomen. Dat afdeksysteem sprak ons bijzonder aan, vooral door de arbeidsbesparing die dat met zich meebrengt.

Verder lezen
Image
Melkveehouderij Rutte – Terschuur
Om het hele jaar rond een constantere kwaliteit voer aan te bieden, wilden we lasagnekuil gaan gebruiken. Op de oude manier was dit gewoon te veel en te zwaar werk.

Verder lezen
Image
Melkveehouderij van der Schaar – Tzummarum
We hebben al 10 jaar ervaring met lasagnekuilen en daar zien we de voordelen van. Om met name de herfstkuil rendabel te krijgen zochten we naar een grotere silo.

Verder lezen
Image
Melkveebedrijf Noordmans – Iens
We doen al een jaar of tien aan lasagnekuilen, want dat past erg goed bij ons bedrijfsvoering. We zaten met opslag en toen begon het idee wat te rollen.

Verder lezen
Image
Melkveebedrijf Joustra – Buitenpost
Wij hebben hier een nieuwe sleufsilo met Agrideksysteem. Onze oude silo’s waren niet zo best meer en het kuilafdekken was voor ons altijd een zware klus, we waren op zoek naar een stukje arbeidsverlichting.

Verder lezen
Image
Melkveebedrijf Noordzigt – Sint Jacobiparochie
Wij wilden met onze melkveehouderij een nieuwe weg inslaan door te investeren in een hogere ruwvoerkwaliteit en in arbeidsbesparing.

Verder lezen
Image
Melkfeebedriuw Lyts Jouster – Hiaure
Wij plaatsten in 2016 al een systeem van Agridek maar hebben deze uitgebreid met een extra Portaalsysteem met zwenkwielen en 2 extra sleufsilo’s.

Verder lezen

Uitgelichte klantverhalen