2014 – heden

Na ongeveer 15 jaar kun je wel zeggen dat Hotze en Jan Bosch enorm veel ervaring hebben op het gebied van het maken van Lasagnekuil en de technieken die daaraan zijn verbonden.

Tegenwoordig speelt Hotze Bosch een zeer grote adviserende rol voor iedereen die Lasagnekuil wil gaan produceren en is Jan Bosch de persoon die het bedrijf Agridek runt. Denkend vanuit de veehouder worden er ieder jaar verbeteringen aan de systemen doorgevoerd en komen er ook nog altijd nieuwe producten uit de koker van Agridek.
Wat begon met een wens voor het eigen bedrijf is nu een zelfstandige onderneming geworden met talloze producten en misschien wel het belangrijkste, met de meeste kennis en ervaring in Ruwvoeropslag en afdekoplossingen. Ondertussen zijn er tientallen nieuwe Agridek Lasagnekuilen opgeleverd en honderden bestaande afdekmethodes verbetert. Er komen ieder jaar meerdere bij.

Er zijn ontzettend veel aspecten die bij het maken van Lasagnekuil komen kijken, het formaat van de sleufsilo is maar één ding die van belang is. In een persoonlijk gesprek leggen de adviseurs van Agridek graag met de nodige passie als veehouder uit wat de mogelijkheden zijn voor wie ook eenvoudiger en beter wil gaan voeren.