Adviseurs

Hotze Bosch

 

Hotze Bosch is de grondlegger van de systemen van Agridek. Vanuit zijn eigen behoefte als veehouder zocht hij naar oplossingen die zijn werk vereenvoudigden en de kwaliteit verhogen. Deze gedachten zijn in ieder product van Agridek terug te vinden. Door zijn kennis, ervaring en boerenverstand kan hij u helpen om ook Lasagnekuil te gaan maken.

Jan Bosch

 

Jan Bosch is de zoon van Hotze Bosch en heeft naast zijn agrarische herkomst ook een technische achtergrond. Alle systemen die zich in het arsenaal van Agridek bevinden zijn mede door hem getekend en ontworpen. Naast zijn werkzaamheden als engineer runt Jan Bosch het bedrijf Agridek. Hij is het vaste aanspreekpunt en zorgt ervoor dat alles letterlijk en figuurlijk op rolletjes loopt.

Jan Zeinstra

 

Jan Zeinstra is veehouder in Noardburgum. Hij weet als geen ander wat de voordelen van Lasagnekuil voor je bedrijf kunnen betekenen. Hij kan ook als klant van Agrideksystemen uitleggen waarom deze systemen zo uniek zijn. Dat hij zich voor Agridek wil inzetten vinden we uiteraard geweldig. Jan laat duidelijk zien dat de producten van Agridek niet alleen gemaakt zijn voor veehouders, maar ook door en met veehouders worden ontwikkeld.