Adviseurs

Jan Bosch

 

Jan Bosch is de zoon van Hotze Bosch en heeft naast zijn agrarische herkomst ook een technische achtergrond. Alle systemen die zich in het arsenaal van Agridek bevinden zijn mede door hem getekend en ontworpen. Naast zijn werkzaamheden als engineer runt Jan Bosch het bedrijf Agridek. Hij is het vaste aanspreekpunt en zorgt ervoor dat alles letterlijk en figuurlijk op rolletjes loopt.

 

Wiebren Wartena – Projectleider

 

Wiebren versterkt het team van Agridek als projectleider, hij is een belangrijke factor in het organiseren en realiseren van complete projecten en de levering van afdekslangen en haspelsystemen. Wiebren is opgegroeid op het melkveebedrijf van zijn vader en heeft daardoor alle aspecten van de sector van dichtbij meegemaakt. Vanuit zijn afgeronde HBO opleiding “Bedrijfskunde & Agribusiness” kan hij ook veel waarde toevoegen aan de productontwikkeling, trainingen over lasagnekuilen en de ondersteuning van u als klant. Hij weet wat u nodig heeft en begrijpt wat het nut van goed ruwvoer is. U zult hem dan ook regelmatig tegenkomen op beurzen, lezingen en in mailverkeer.

 

Hotze Bosch – Verkoop adviseur Noord-Nederland

 

Hotze Bosch is de grondlegger van de systemen van Agridek. Vanuit zijn eigen behoefte als veehouder zocht hij naar oplossingen die zijn werk vereenvoudigden en de kwaliteit verhogen. Deze gedachten zijn in ieder product van Agridek terug te vinden. Door zijn kennis, ervaring en boerenverstand kan hij u helpen om ook Lasagnekuil te gaan maken.

 

Testimonials

Hansma – Surhuizum

Afdekslangen – …

Verder lezen...
Melkveehouderij Rutte – Terschuur

Om het hele jaar rond een constantere kwaliteit voer aan te bieden, wilden we lasagnekuil gaan gebruiken. Op de oude manier was dit gewoon te veel en te zwaar werk. Vandaar dat we daar een alternatief voor gezocht hebben. Wij hebben gekozen voor het …

Verder lezen...